Thursday, 29 December 2011

Kesinambungan Whats-With-That-Long-Face Story.



salam,



pheww~ Allah tu maha mendengar kan? dekat seminggu aku tampal notis kat ampaian yang aku cerita dalam entry ni. belum ada seorang pun yang tanggalkan. aku pun macam fine je. baguslah jugak letak je kat situ kot-kot ada yang baru nak terniat nak mencuri tu belum apa-apa dah insaf awal-awal. terbantut nak buat keji. 



but then, hari ini... kawan aku call, dia kata baju aku tu cenggana.. aku pun describe lah. tak terfikir pun nak dapat balik walaupun memang tak akan halalkan. dia kata dia nampak ada orang sidai cam campak-campak je atas ampaian tu. wondering that was mine, she keep it first. balik-balik aku tengok memang betui lah. wah wahhh.. seronot kau nyahh!! Hahahaha.. tapi lengan dia dah siap berlipat. komot pon macam baru je pakai. hmmm... its okay, as long u give it back. maafkan? hmm... jap fikir.. and i wrote this..


pedulikan tulisan pemalas lagi hodoh itu


so, thank sebab pulangkan. and aku harap kau tak buat lagi. kalau tersalah ambil just say it. jangan buat benda-benda meroyan macam itu. tak baik kau nokk.. 



the end.