Monday, 19 December 2011

Nyanyi lah lagu untuk perempuan itu. :)


salam,


hari ini aku tengok Mission Impossible dengan Munzir. ada ke patut dia marah aku kat wayang sebab kata dia rongak kat entry ni. Hekhekhek. yelah, saya kata awak cacat lah sebab ada lesung pipit. boleh gitu?



lepastu kami ke Secret Recipe for dinner. tiba-tiba je air mata ni nak mengalir sebab macam terfikir kuatkah cinta munzir kat aku atau sebaliknya. ececehhh.. siyes geli dengan diri sendiri waktu tu tapi ku kuatkan diri juga bertanya dengan dia ' am i the one for you? ' and he did nodded like a lot... okay i smile. :) but then he start singing fatwa pujangga and i was like whattttt??? haku punyalah tengah sedih-sedih ni. terus ajak keluar restoran sebab macam segan padahal ayaq mata meleleh tak gheti nak henti. 



but then he explain why he sing that song. because of this.



now i fell in love more with him. punyalah i segan dia dok nyanyi sampai habis padahal i tengah dok feeling-feeling tadi. Hukhukhuk. terima kasih sayang. lega dah sekarang. i wait for you okay. :)



bye. maluuu~~