Wednesday, 4 January 2012

Acano Nak Buek Ni Jang?


salam



3 jam lagi bakal bertarung dengan exam tapi still mengadap blog? acanggano tuh? mana pergi semangat kedekanan engkau? tadi bangun awal. ada flying angel bisik. 'study hoi study' lepas tu ada dark devil bisik. 'lek lu... CTU je kot, kau goreng kasi hangus. lagipun kan dah baca semua' bersusah payah jugak lah dark devil hasut aku. angel aku rilek je terbang-terbang bak sayup dipukul angin bayu. Hekhekhek. tapi kejap je aku dengar kata angel. kecewa benor muka dia. aku pon =.='




berbekalkan milo panas dan segenggam honey star dalam mulut, aku lelaju hupdate blog dengan harapan 'dah lepas ni study!' ok promise. homakaihh, dia boleh bukak facebook pulak. janji tinggal janji. tu lah orang kata kalau tak boleh nak tunaikan, jangan berjanji. marah ku kepada diri sendiri. siap chatting lagi. kemain. T____T




but well yes, i would like to wish a very goodluck to myself and friends. :) 






dan haruslah mengamalkan doa yang kita dok ulang-ulang dari kecik waktu dajah satu dulu. oh my. rindunyeee. tetibe rindu kat cik abang. acano lah dia melayan budak masuk sekolah hari ni. :) ok MOVE MOVE!!! CHOW.