Monday, 23 January 2012

Funny But Its True Anyway.



salam, 


aku baru cikedaut gambar ni tadi. mungkin ada sedikit diskriminasi dan di cipta oleh lelaki. tapi macam betul pun ada jugak. LOL !





but then, kadang-kadang bukan sebab tak tahu kenapa dia nangis. sebab perempuan sangat sensitif orangnya. ingat benda sedih nak nangis tetiba, tengok orang tua pun boleh nangis, tengok berita accident pon nangis etc etc etc. every single thing boleh buat perempuan tersentuh. it's fact anyway. pity you boy. :D



bukan itu sahaja, cikedaut this video pulak to know more about women. a bit lame to post this because the view already thousandsss but who care. enjoy !





okbye !