Friday, 6 January 2012

Kerana Seketul Status.



salam,


seketul tidak hanya digunakan untuk tahi atau benda yang bolat-bolat tapi boleh juga digunakan untuk status. seketul bantal dan seketul laptop juga boleh. -grammar failed- Muahahaha..



jadi aku telah mengepos seketul status dimana i'm craving for ice cream. sebenarnya dah lama sesangat. hentah saka mana yang datang tah. tak keruan fikirkan askrem. nak nak nak. *ngegeh pulak aku rasa. hari tu keluar dengan munzir pun askrem jugak yang aku mintak tapi orang line up macam nak gila. panjang bebenor. semua pon dapat saka askrem ke hape nih? kadang-kadang aku tak mengerti. =.='



lepas tu kan tetibe kan.. kan kan kann.. munzir msg dia kata ''tengahari kang kite mam askrem k'' HOORAY! segala bapak anak datuk bad mood hilang serta merta. adakah aku seorang gadis yang sangat typical? apabila menghulurkan benda sweet-sweet terus berubah perilakunya? haihh.. tak faham dengan diri sendiri. pukul 9 lebih aku dah siap pakai tudung lepastu tertidur. macam ayu je aku tidur pakai tudung, rasa macam solehah. T____T



dengan berbaju melayu, dia datang UiTM Shah Alam bawak askerim. air vitagen pon ada jugak. tetibe pulak belakang meja classmate aku study situ. kantoi sudahnya. penat aku sorok-sorok boyfriend bajet glamer orang nak tahu. tapi diorang bukan pedulik pun. Kehkehkeh.




 inilah vitagen dan askerim yang digembar-gemburkan. feveret betul vitagen pepel itu. 



lunch for an hour sebelum dia pergi solat jumaat. hilang rimas dia aku tak lagi bercakap tentang askerim. hikhik. terima kasih. ada masa datang lagi yep! :)


*ngegeh=mengada-ngada (bahasa sarawak)


untonglahhh..




okbye!