Monday, 20 February 2012

My Hero.



salam,



okay, dah kali kedua ada orang bising bile nak update blog.
kihkihkih...
musykil aku entry apa yang beliau tunggu.



last entry cendawan ketawa, mana lagi ?
*pandang pelik* 
nak entry apa sebenarnya nih ?
buat lah entry MY HERO ke.. 
ceh.. cakap lah nak buat pasal dia. 
teeheee




kelakar pulak, memang lah beliau tak paksa tapi its kind of request jugak. aku bab bab yang tersayang mintak ni nak tak nak kena buat. jatuh hukum harus. teehee.. actually melambak entry tak siap dalam draft tu tapi kemalasan membantotkan segala-galanya. tiba-tiba teringat something.



nomnomnom makan keropok sambil bukak folder.
ahahh!! ADA !!



kena pulak dengan tajuk MY HERO yang dia request. hakhakhak !


alahai pakwe aku ni macam budak-budak. T____T dia boleh fire adik aku. dah masing-masing ada wayar selirat kat otak tak boleh buat apalah. ahakx !



aku tak tahulah tapi umor dah boleh jadik bapak orang dah ni. dia boleh selamba fire adik aku ghuna ekzos FZ siapa tah. terbakor jugaklah sikit-sikit adik aku  ni sebab kena fire dengan dia. menangis-nangis hentak kaki cakap superhero main tipu. tak bagi dia can buat serangan balas. 



jangan cakap korang percaya. =.='



baiklah, sampai di sini sahaja bedtime setori. jam pun dah menunjukkan 12:05 am. pesanan penaja kepada yang membaca, aksi ini dilakukan oleh profesional. jangan tiru aksi ini di rumah. belakang rumah tak apa. ;p




okbye !