Wednesday, 1 February 2012

Patutlah Traffic Blog Kemain Tinggi. Nisa Kay Punya Kerja.



salam,


short entry.



bila tengok whats hot this week kat belah kanan tu, aku pelik kenapa entry lama itu juga yang korang baca. mengapa bukan yang sekarang? why baby why? musykil jugak tapi aku persetankan sahaja. *popping collar dan blah.



tapi lepas aku jenguk nuffnang tadi nak cek duit poket, aku tengok referrals terus aku  'ohhh.. no wonderlah' belog yang punya follower puluh riban itu letak link belog aku. rupanya.. ingatkan dah famous tanpa bantuan sesiapa. T___T ahakx. 



tapi aku sendiri klik link belog aku MasyaAllah.. entry lama lah katakan. tak sempat nak alter, gambar gedabak besar memenuhi ruang yang tidak patut. huduh kemain.



alter cecepat. =.='



tapi betullah, belog retis macam Nisa memang sangat berpengaruh. cepat je traffic naik. waktu cuti sem lama dulu memang aku bergelumang dengan blogger retiss je sebab nak isi masa lapang. sekarang je dah kurang. maklumlah bizi uruskan anak-anak dan suami. ehh ! 




wa main-main je, jangan fikir serius =.=' 




by the way, thank Nisa. 

lawa banner baru. 



kelik banner untuk tengok entry Nisa. 



okbye!