Saturday, 4 February 2012

Ujibakat On Air Di Bukit Jalil. (Day 1)

salam,



baiklah, dengan gigihnya aku pergi ke Bukit Jalil untuk Program Realiti terbaru ON AIR. dikelola oleh Astro. aku rasa ini saja platform untuk aku terus boleh jadi famous. aku boleh tonjolkan bakat aku yang terpendam selama ini. semua orang pandang rendah pada aku. semua ingat aku tak boleh cakap dengan camera. aku ada stage fright. why baby why ?? sobss sobss...



agak-agak paknil terima tak penampilan aku yang macam nak pergi mall ni ? =.='



aku memang dari dulu nak jadi pengacara tv Al Hijrah tu. ehh.. ehh.. channel Astro je eh? salah salah. aku memang dari dulu nak jadi pengacara tv Astro Oasis. aku ada pakej, cukup semuanya.... bhahahaha !!



WAKKKLUUU !!!!






hokeh, sejujurnya aku tak ada niat langsung nak tepek muka aku dalam tv dan menjadi tontonan umum. Hekhekhek. itu pon kalau menang. perasan lebih budak ni. T____T aku teman cousin aku sorang nih. mulut dia memang sesuai jadi pengacara. potpet potpet. dia senyap bila bbm dengan main ipad dia je. err.. dengan tidur. Teehee..



tapi sayang seribu kali sayang. Astro tak cukup borang. what the ??? suruh datang beramai-ramai, tapi bila sampai dia bagi kitorang berjemur bawah panas. bagilah masuk ke hape ke, at least ber-ekon sikit. hati pun tak lah panas sangat kan kan kann ?? baru pukul sebelas dia dah suruh semua orang balik sebab dia provide untuk berapa ratus je. padahal promote pendaftaran sampai pukul satu. kesian dowhh yang lain tu. haihh..


owh yang seluar merah tu Nisa Kay. dia pun nak try test gak.



korang bayangkan, tak jejak setapak pun dalam Astro. dekat pintu pagar luar je. tepek muka berejam-jam tengah panas harapkan layanan dan ujibakat tapi disuruh balik. service lu teruk ah beb.


tak apalah ela ye. esok masih ada. sila cuba sekali lagi. Hakhakhak !!







dengan langkah tak berapa nak longlai dan hati yang kuciwa, kami semua pergi Mines. shopping sudahnya. Muahahaha. you know what, best treatment is shopping. macik aku kata. Hehehe. siap naik cruise lagi. seronok betol. lupa terus kekejaman Astro. Hihihi. kepada incik Astro yang dihormati dan disegani dan dibayar bulan-bulan, sila buat preparation dengan lebih teratur ye. ini KL beb, bukan sorang dua yang berangan nak masuk tv. =.='



so,

GOOD LUCK ZAINATUN ADILAH
YOU CAN DO IT ! 




p/s: besok lepas subuh dia dah tercongok depan pagar Astro. ko tak bagi masuk siap. Muahaha !!




okbye !